slide5

Kerti apartman "A"

kerti apartman A

Kerti apartman "B"

kerti apartman B

Emeleti apartman

apartman-c

Apartmanok környezete

apartmanok-kornyezete small

Üdvözöljük weboldalunkon!

flag-huflag-en facebookEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Apartmanok környezete

apartmanok-kornyezete-3A Tündéri Családos Apartmanok nevű magánszálláshely egy csendes és szép környezetben épült családi házban van a Fenyő utcában. A ház egy fás, virágos kert közepén, a Barlangfürdőtől 10 perces sétára fekszik.

Vendégeink elhelyezése két igényesen kialakított apartmanban történik, melyekhez a szobákon kívül saját konyha és fürdőszoba is tartozik. Az apartmanokból közvetlenül ki lehet lépni a teraszra és a kertbe. Mindkét lakrész külön bejáratú. A ház előtt a kerítésen belül és kívül autóparkolókat alakítottunk ki. Internet elérési lehetőség van.

Vendégeink nemcsak a szép panorámában gyönyörködhetnek, hanem élvezhetik a kert nyújtotta kikapcsolódást, napozást, olvasást, szalonnasütést, grillezést, vagy a kerti reggelizéseket, a gyermekek a futkosást, játékot a jó levegőn.

A közelben  éttermek, bolt, a főúton orvosi rendelő, gyógyszertár és posta van. Kissé távolabb,  a Miskolcról Tapolcára bejövő út kezdeténél egy TESCO és egy LIDL áruház épült. Kedves vendégeinknek nem kell otthon bevásárolni, ha hozzánk jönnek.

apartmanok-kornyezete-1 apartmanok-kornyezete-2
apartmanok-kornyezete-4
szallasigenyles
pihenokartya-otp
pihenokartya-mkb
szepkartya-k and h